Pentru orezul cu prune se spala bine prunele uscate si se fierb in apa. Separat intr-o cratita mica, se ard, trei linguri de zahar, nu prea tare, ca sa nu prinda gust amar.
Pentru orezul cu prune se spala bine prunele uscate si se fierb in apa. Separat intr-o cratita mica, se ard, trei linguri de zahar, nu prea tare, ca sa nu prinda gust amar, si se sting cu zeama iri care au fiert prunele. Intre timp se prajeste orezul ales si spalat, cu o lingura de unt, se adauga o ceasca de sirop de zahar ars, se asaza prunele si se fierb in cuptor pana se moaie orezul. Se rastoarna.
Orezul cu prune se serveste putin racorit, cu restul de sirop de zahar ars.
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti