Parfait de cacao

Desertul parfait de cacao este un o reteta dulce amaruie care va incanta papilel gustative ale invitatilor vostri. Ingredientele necesare sunt: cacao, lapte, oua si zahar.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri cacao
  • 300 g lapte
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar.

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga cacao apoi treptat lap­tele fiert si racit, amestecind cu lingura. Se pune la foc mic si se amesteca neincetat pana cand compozitia incepe sa se ingroase. Se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu albusul batut spuma. Se toarna in casetele de gheata de la frigider si se pune la inghetat.


Poate fi servit cu frisca.

Alte retete recomandate:

Parfait cu visine

Parfait de piersici

Parfait cu capsuni si fistic

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii