Desertul parfait de cacao este un o reteta dulce amaruie care va incanta papilel gustative ale invitatilor vostri. Ingredientele necesare sunt: cacao, lapte, oua si zahar.
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga cacao apoi treptat laptele fiert si racit, amestecind cu lingura. Se pune la foc mic si se amesteca neincetat pana cand compozitia incepe sa se ingroase. Se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu albusul batut spuma. Se toarna in casetele de gheata de la frigider si se pune la inghetat.
Poate fi servit cu frisca.
Alte retete recomandate:
Parfait cu visine
Parfait de piersici
Parfait cu capsuni si fistic
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii