Taitei cu lapte

Se fierbe faptele cu zahar dupa gust, un praf de sare si cu zaharul vanilat. Taiteii se fierb in apa, se strecoara si se pun in lapte. Se pot fierbe s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 I lapte
  • 200 gr taitei
  • 1 plic zahar vanilat
  • zahar
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe faptele cu zahar dupa gust, un praf de sare si cu zaharul vanilat. Taiteii se fierb in apa, se strecoara si se pun in lapte. Se pot fierbe si in lapte dar atunci veti avea nevoie de o cantitate mai mare de lapte.
Se servesc atat reci cat si calzi.

Alte retete:

Galuste cu prune

Tiramisu

Ciocolata de casa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Rulou de post cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata la slow cooker Crock-Pot

Aromat, pufos si delicios! Nu uitati, sa faceti si voi, intr-o zi de post cand nu mai aveti idei ;)

Rulou de post cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca