Se taie blatul in 3. Se pregateste crema de ciocolata astfel:se rupe ciocolata alba in bucati , se pune cu frisca intr-o cratita si se topeste pe foc
Se taie blatul in 3.
Se pregateste crema de ciocolata astfel:se rupe ciocolata alba in bucati , se pune cu frisca intr-o cratita si se topeste pe foc mic.Dupa ce a dat un clocot, se ia de pe foc si se pune la rece.
Albusurile se bat cu zaharul.Margarina se freaca spuma si, cu o lingura ,se pune in amestecul de albusuri.Se adauga ciocolata topita si coaja rasa de portocale, apoi zaharul vanilat.
Pe prima foie de blat se pune gem de zmeura, peste care se pune o parte din crema.Peste crema se pun fructe in amestec , urmeaza a doua foaie, din nou gem de zmeura si se pune al treilea blat.Cu restul de crema se orneaza intregul tort. De jur imprejur, se orneaza cu frisca si se acopera suprafata tortului cu fructe, peste care se pune jeleul de fructe.
Alte retete de prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura cu mere
Tort cu visine
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti