Se ia un inel de 26 cm si se pune pe hartie de copt sau pe o tava. Biscuitii se pun intr-o punga si se sparg. Untul se freaca si apoi se amesteca cu b
Se ia un inel de 26 cm si se pune pe hartie de copt sau pe o tava. Biscuitii se pun intr-o punga si se sparg. Untul se freaca si apoi se amesteca cu biscuitii pana se omogenizeaza. Aceasta compozitie se pune in forma si se face o "podea" cu lingura dupa care se lasa la rece. Se prepara gelatina pentru crema si frisca se bate bine. Mascarpone cu branza, mierea, zaharul vanilat, scortsoara si zaharul se amesteca bine. Gelatina se pune pe foc mic la incalzit, dar nu se fierbe apoi se pun cca 4 linguri de copmpozitia cu branza inauntru se amesteca incet cu telul dupa care se adauga si restul compozitiei. Se adauga frisca si se amesteca incet.
Crema se pune in forma peste blat si se intinde egal. Tortul se lasa la racit circa 2-3 ore.
Pentru compoztia de sus, portocalele se curata de coaja astfel incat sa se dewsprinda si partea alba de portocala dupa care portocala se taie felii. Perele se curata, se taie in 4 , se curata de samburi si se taie pe lung. Fructele se aseaza decorativpeste crema apoi liqorul si sucul de portocale se amesteca cu apa. Gelatina se prepara si apoi se amesteca cu sucul de portocale.
Se fierbe si se pune peste fructe. Se ia inelul jos si se poate orna dupa preferinte sau cu ciocolata alba rasa.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti