Briose cu kiwi si nuca de cocos

Briosele cu kiwi si nuca de cocos sunt foarte usoare si aromate, potrivite si pentru copii. O reteta culinara ce va impresiona cu siguranta.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 110g faina
  • O lingurita praf de copt
  • 45g migdale maruntite
  • 20g nuca de cocos (macinata)
  • 80g zahar
  • Un varf de sare
  • 60g unt nesarat
  • 1 ou
  • 65 ml frisca lichida
  • 3 kiwi

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Amestecati intr-un bol toate ingredientele uscate. Intr-un alt bol bateti oul impreuna cu frisca lichida si untul topit. Turnati ingredientele umede peste cele uscate si amestecati bine, pana cand compozitia se omogenizeaza.

Curatati si taiati in cubulete fructele de kiwi, dupa care adaugati-le in aluatul deja format.

Coaceti la cuptor pentru 20-25 de minute, pana cnad briosele devin aurii si trec testul cu scobitoarea.

Se presara niste fulgi de nuca de cocos deasupra dupa ce sunt gata.


Lasati briosele sa se raceasca putin inainte de a le consuma. Va sugerez sa le serviti cu cateva felii de kiwi proaspete. Se pot orna si cu migdale.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de pui cu masline si rosii

Intr-o zi aveam o punga cu pulpe de pui prin frigider si nu stiam ce sa gatesc din ele. Eram intr-o pana totala de idei si...

Mancare de pui cu masline si rosii
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii