Se caramelizeaza zaharul, se stinge cu o ceasca de ceai rusesc si se lasa sa se raceasca. Se amesteca apoi cu oul batut, uleiul, praful de copt si s
Se caramelizeaza zaharul, se stinge cu o ceasca de ceai rusesc si se lasa sa
se raceasca. Se amesteca apoi cu oul batut, uleiul, praful de copt si scortisoara pisata foarte fin. Se pune faina in ploaie, amestecind foarte bine cu lingura pina cind se obtine o compozitie ca o crema groasa. Se pune in forma de chec unsa si presarata cu faina si se asaza deasupra jumatati de miez de nuca si se da la cuptor la foc potrivit.
Se serveste a doua zi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa