Margarina se freaca spuma impreuna cu zaharul, si cele 3 galbenusuri. Se adauga zeama de la o lamaie, un praf de sare si branza frecata in prealabul c
Margarina se freaca spuma impreuna cu zaharul, si cele 3 galbenusuri. Se adauga zeama de la o lamaie, un praf de sare si branza frecata in prealabul cu albusurile batute spuma si stafidele spalate. Se amesteca bine si se amdauga la final coaja rasa de la o lamaie si faina, cernuta in ploaie. Aluatul se toarna in tavi de chec, unse si tapetate cu faina, dupa care se lasa la copt in cuptor. S
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat
Turta dulce
Cozonac moldovenesc
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj