Se face un sirop pe foc din apa si zahar, se lasa apoi la racit. Se bat albusurile spuma, se adauga siropul apoi galbenusurile, se amesteca incet, se
Se face un sirop pe foc din apa si zahar, se lasa apoi la racit. Se bat albusurile spuma, se adauga siropul apoi galbenusurile, se amesteca incet, se adauga 9 linguri de lei, coaja de lamaie rasa, faina si praful de copt stins in zeama de la lamaie. Se toarna cam 3/4 din aluat intr-o tava de cozonac sau in 2 tavi mai mici tapetate cu hartie de copt .
In aluatul ramas se adauga cacao, se amesteca apoi se toarna peste aluatul din tavi. Cu o coada de la o lingurita se amesteca in cercuri aluatul pentru a intercala aluatul cu cacaua.
Se coace la foc ptrivit cam 40 minute.
Se pudreaza cu zahar pudra. Alte retete recomandate:
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspeteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj