Checul cu inimioare este o prajitura simpla si delicioasa, potrivita pentru zile pline de dragoste. Am separat ouale, iar albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare si apoi am adaugat treptat si zaharul.
Checul cu inimioare este o prajitura simpla si delicioasa. Asaaa....am separat ouale, iar albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare si apoi am adaugat , treptat si zaharul, mixand in continuare. Galbenusurile le-am mixat cu uleiul. Crema de vanilie am amestecat-o cu laptele, turnat incet, ca sa nu se faca cocoloase. Apoi le-am adaugat in galbenusuri. Treptat am incorporat si faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit am adaugat la si spuma de albusuri.
Am turnat compozitia de chec intr-o tava tapetata cu unt si faina si am dat-o la cuptor pentru vreo jumate de ora... faceti proba cu scobitoare.
Checul cu inimioare se pudreaza cu zahar si cacao dupa ce s-a racit.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Reteta ,pe care demult tot cochetam cu gandul la ea ,dar nu prea stiam cum s-o fac.E test si pentru mine ,sper sa va placa....
Ardei iuti copti pusi in ulei la borcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj