Se separa ouale, untul, galbenusele si zaharul se bat bine apoi se adauga laptele, albusele batute spuma tare si la final faina + praful de copt.Se pu
Se separa ouale, untul, galbenusele si zaharul se bat bine apoi se adauga laptele, albusele batute spuma tare si la final faina + praful de copt.Se pune compozitia intr-o tava rotunda unsa cu ulei si tapetata cu faina si deasupra se aranjeaza jumatatile de pere din compot, se storc foarte bine de suc. Se coace la foc potrivit pentru 40 min. rece se pudreaza cu zahar vanilat si taie felii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa