Se freaca untul cu zaharul pina devine spumos, dupa care se adauga galbenusurile unul cite unul, coaja de lamiie, praful de copt stins cu zeama de lam
Se freaca untul cu zaharul pina devine spumos, dupa care se adauga galbenusurile unul cite unul, coaja de lamiie, praful de copt stins cu zeama de lamiie si stafidele. Se incorporeaza apoi, treptat, faina si albusurile batute spuma. La sfirsit, se adauga si nucile taiate felii. Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit, 40-45 minute.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti