Se freaca zaharul cu untul si 4 galbenusuri care se pun unul cite unul, se adauga un ou intreg, vanilia si praful de copt. Dupa ce se amesteca bine, s
Se freaca zaharul cu untul si 4 galbenusuri care se pun unul cite unul, se adauga un ou intreg, vanilia si praful de copt. Dupa ce se amesteca bine, se pune faina presarind-o putin cite putin, iar la urma se adauga cele 4 albusuri batute spuma, amestecind usor. Se toarna in forma de chec unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit cca ½ ora. Se incearca cu paiul.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti