Se freaca ouale cu zaharul pina ce volumul creste simtitor( 2-3min cu mixerul). Se adauga treptat uleiul si laptele, bicarbonatul proaspat cernut si f
Se freaca ouale cu zaharul pina ce volumul creste simtitor( 2-3min cu mixerul). Se adauga treptat uleiul si laptele, bicarbonatul proaspat cernut si faina, iar la sfirsit nuca, stafidele si portocala. Se unge forma cu unt si se presara faina. Se toarna o parte de compozitie, se aseaza bucatile de rahat(dupa ce au fost taiate marunt. Se coace o ora la foc potrivit.
Se pudreaza bine cu zahar vanilat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa