Se freaca ouale cu zaharul, mirodeniile si praful de copt. Se inglobeaza uleiul si laptele, alternativ cu faina si se obtine un aluat moale. Se adaug
Se freaca ouale cu zaharul, mirodeniile si praful de copt. Se inglobeaza uleiul si laptele, alternativ cu faina si se obtine un aluat moale. Se adauga nucile, stafidele si rahatul. Se tapeteaza o forma de chec in care se toarna aluatul. Se coace la foc potrivit, timp de 40 de minute.
Dupa ce se raceste, se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Prajitura Negresa
Gogosi
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti