Colac cu marmelada

Am pus in vasul robotului de bucatarie ouale cu zaharul si am actionat la viteza maxima pana cand au devenit spumoase si albe si si-au triplat volumu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 350 gr faina cu agent de crestere sau faina normala plus o lingurita de praf de copt
  • 50 ml ulei
  • 100 gr zahar
  • 340 gr de marmelada

Mod de preparare

Am pus in vasul robotului de bucatarie ouale cu zaharul si am actionat la viteza maxima pana cand au devenit spumoase si albe si si-au triplat volumul.

Apoi am pus viteza minima si am varsat incet ca la maioneza uleiul, apoi cate o lingura de marmelada si in fine faina, tot cate o lingura pe rand.

Am pus compozitia in forma de kugelkupf de silicon si am copt la 180°C cam o ora, timpul e in orice caz variabil pentru ca depinde de cuptor si de forma utilizata.


Pudrati cu zahar vanilat inainte de servire si feliati.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...