Colac cu marmelada

Am pus in vasul robotului de bucatarie ouale cu zaharul si am actionat la viteza maxima pana cand au devenit spumoase si albe si si-au triplat volumu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 350 gr faina cu agent de crestere sau faina normala plus o lingurita de praf de copt
  • 50 ml ulei
  • 100 gr zahar
  • 340 gr de marmelada

Mod de preparare

Am pus in vasul robotului de bucatarie ouale cu zaharul si am actionat la viteza maxima pana cand au devenit spumoase si albe si si-au triplat volumul.

Apoi am pus viteza minima si am varsat incet ca la maioneza uleiul, apoi cate o lingura de marmelada si in fine faina, tot cate o lingura pe rand.

Am pus compozitia in forma de kugelkupf de silicon si am copt la 180°C cam o ora, timpul e in orice caz variabil pentru ca depinde de cuptor si de forma utilizata.


Pudrati cu zahar vanilat inainte de servire si feliati.

Alte retete recomandate:

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Șnițele din piept de pui marinat

  Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...

Șnițele din piept de pui marinat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos