Am prajit in wok kaiserul taiat fasii, cand s-a topit toata grasimea am adaugat ceapa si ardeiul taiat cubulete si am lasat...
Tarta sarata cu ardei si kaiserSe face siropul cu apa si zaharul. Se bat albusurile si cand sunt batute bine se adauga siropul cu robotul mereu in actiune....
Chec oparitAm pus in vasul robotului de bucatarie ouale cu zaharul si am actionat la viteza maxima pana cand au devenit spumoase si albe...
Colac cu marmeladaCombinatia intre sfecla rosie si piept de pui este una deosebit de sanatoasa si foarte indicata la orice dieta si cura de...
Friptura cu sos alb si sfecla rosie caramelizataO punga de 750 gr de fructe de padure. Am incalzit sucul pe care l-au lasat dizolvindu-se cu 150 de grame de zahar, apoi...
Bavareza cu fructe de padureCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz