Am pus in vasul robotului de bucatarie ouale cu zaharul si am actionat la viteza maxima pana cand au devenit spumoase si albe si si-au triplat volumu
Am pus in vasul robotului de bucatarie ouale cu zaharul si am actionat la viteza maxima pana cand au devenit spumoase si albe si si-au triplat volumul.
Apoi am pus viteza minima si am varsat incet ca la maioneza uleiul, apoi cate o lingura de marmelada si in fine faina, tot cate o lingura pe rand.
Am pus compozitia in forma de kugelkupf de silicon si am copt la 180°C cam o ora, timpul e in orice caz variabil pentru ca depinde de cuptor si de forma utilizata.
Pudrati cu zahar vanilat inainte de servire si feliati.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii