Bavareza cu fructe de padure

O punga de 750 gr de fructe de padure. Am incalzit sucul pe care l-au lasat dizolvindu-se cu 150 de grame de zahar, apoi topind in el 17 gr de gelati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Bavareza cu fructe de padure

Ingrediente

  • 750 gr fructe de padure
  • 150 ge de zahar
  • 17 gr de foi de gelatine
  • 400 de gr de frisca

Mod de preparare

O punga de 750 gr de fructe de padure.

Am incalzit sucul pe care l-au lasat dizolvindu-se cu 150 de grame de zahar, apoi topind in el 17 gr de gelatina foi.

Acest amestec l-am varsat peste fructe si am inceput sa adaug incet incet 400 de gr de frisca. Mie mi-a placut sa las fructele intregi dar cine vrea poate sa le amestece cu robotul ca sa iasa omogen.


Se serveste dupa ce a stat un timp la rece. Se orneaza cu fructe sau frisca.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori