Se face siropul cu apa si zaharul. Se bat albusurile si cand sunt batute bine se adauga siropul cu robotul mereu in actiune. Se micsoreaza vitez
Se face siropul cu apa si zaharul.
Se bat albusurile si cand sunt batute bine se adauga siropul cu robotul mereu in actiune.
Se micsoreaza viteza si se adauga cate un galbenus pe rand, apoi uleiul si faina.
Se adauga bucatelele de rahat si coaja de lamaie.
Se pune in tava si se coace 50 de minute la 180 gradeC.
Reteta Chec oparit a fost propusa de Adriana Nicoleta
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii
Epure Mariana • 07 Iulie 2022, 14:23 Pentru sirop apa se fierbe?
Epure Mariana • 07 Iulie 2022, 14:25 Pentru sirop apa se fierbe?
Rotaru • 07 Iulie 2022, 15:22 Da se fierbe sa se topească zaharul și se toarnă în fir subțire peste albușurile spuma deja
Corneliu • 08 Iulie 2022, 21:23 siropul se pune fierbinte peste albușurile spuma deja?