Se face siropul cu apa si zaharul. Se bat albusurile si cand sunt batute bine se adauga siropul cu robotul mereu in actiune. Se micsoreaza vitez
Se face siropul cu apa si zaharul.
Se bat albusurile si cand sunt batute bine se adauga siropul cu robotul mereu in actiune.
Se micsoreaza viteza si se adauga cate un galbenus pe rand, apoi uleiul si faina.
Se adauga bucatelele de rahat si coaja de lamaie.
Se pune in tava si se coace 50 de minute la 180 gradeC.
Reteta Chec oparit a fost propusa de Adriana Nicoleta
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii
Epure Mariana • 07 Iulie 2022, 14:23 Pentru sirop apa se fierbe?
Epure Mariana • 07 Iulie 2022, 14:25 Pentru sirop apa se fierbe?
Rotaru • 07 Iulie 2022, 15:22 Da se fierbe sa se topească zaharul și se toarnă în fir subțire peste albușurile spuma deja
Corneliu • 08 Iulie 2022, 21:23 siropul se pune fierbinte peste albușurile spuma deja?