Se face siropul cu apa si zaharul. Se bat albusurile si cand sunt batute bine se adauga siropul cu robotul mereu in actiune. Se micsoreaza vitez
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii
Epure Mariana • 07 Iulie 2022, 14:23 Pentru sirop apa se fierbe?
Epure Mariana • 07 Iulie 2022, 14:25 Pentru sirop apa se fierbe?
Rotaru • 07 Iulie 2022, 15:22 Da se fierbe sa se topească zaharul și se toarnă în fir subțire peste albușurile spuma deja
Corneliu • 08 Iulie 2022, 21:23 siropul se pune fierbinte peste albușurile spuma deja?