1. Bati albusurile separat, adaugi galbenusurile, pe care le-ai frecat mai intai cu zaharul, uleiul, apoi torni faina pe care ai amestecat-o cu praful
1. Bati albusurile separat, adaugi galbenusurile, pe care le-ai frecat mai intai cu zaharul, uleiul, apoi torni faina pe care ai amestecat-o cu praful de copt.
2. Adaugi si un praf de sare.
3. Ungi 2 tavi de cozonac sau de chec cu unt si le tapetezi cu faina.
4. Torni compozitia in cele 2 tavi.
5. Scoti samburii visinelor si amesteci visinele cu 2 linguri de faina si cu 1 lingura de scortisoara.
6. Torni compozitia in tavile cu pandispan.
7. Dai la cuptor pentru 40 de minute.
8. Cand sunt coapte, le scoti din tavi si le lasi la racit.
9. Prepari glazura dupa instructiunile de pe plic si o torni peste pandispan.
10. Dai la rece pentru 30 minute.
11. Tai pandispanul felii si daca nu folosesti glazura de caramel, il pudrezi cu zahar.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti