Coacem in forme de cozonac piscotul galben, cel maro (cu cacao) si cel roz (cu aroma de portocale rosii). Preparam crema. Batem spuma margarina cu zah
Coacem in forme de cozonac piscotul galben, cel maro (cu cacao) si cel roz (cu aroma de portocale rosii). Preparam crema. Batem spuma margarina cu zaharul pudra. Fierbem 200 ml de lapte cu zaharul vanilat. Amestecam faina si un ou cu 100 ml de lapte. Turnam in amestecul de lapte si zahar vanilat si lasam sa dea in clocot. Cand amestecul obtinut se raceste il amestecam cu crema de margarina. Preparam glazura. Topim la baie de abur untul, zaharul pudra si praful de cacao. Feliem cele 3 piscoturi. Ungem cu crema fiecare felie si le lipim alternand culorile. Obtinem rulade destul de lungi pe care le glazuram cu sosul de cacao si le feliem.
Alte retete de prajituri recomandate:
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Tiramisu
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti