Prajitura cu mere si morcovi este o reteta de prajitura simpla, o prajitura pufoasa cu mere potrivita pentru micul dejun.
Se rad morcovii si merele curatate de coaja. Se amesteca uleiul (eu am folosit ulei de samburi de struguri) cu zaharul; apoi se adauga morcovii si merele rase. Se adauga sucul obtinut din portocala stoarsa. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga peste restul compozitiei incet, cu lingura de lemn, pentru a evita formarea cocoloaselor. Se tapeteaza forma si se pune la cuptor aproximativ 1h la 180 grade.
Aparatul Philips Multicooker are 2 functii foarte atractive pentru mine: posibilitatea de a prepara iaurt si functia de gatire la aburi
m-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti