Se bat ouale,se amesteca cu faina,cu zaharul vanilat,cu 50g unt si cu lingura coniac,pana se incorporeaza bine,apoi se adauga sare,laptele pus treptat
Se bat ouale,se amesteca cu faina,cu zaharul vanilat,cu 50g unt si cu lingura coniac,pana se incorporeaza bine,apoi se adauga sare,laptele pus treptat,amestecand mereu.Se unge cu ulei o tigaie cu coada si se pune pe foc.Cand s-a infierbantat,se toarna o ceasca mica de aluat si se invarte tigaia ca sa se acopere cu aluat tot fundul.Se rumeneste clatita pe o parte,se intoarce cu un cutit mai lat si se rumeneste si pe partea cealalta,apoi se rastoarna pe o farfurie lata sau pe un fund.Dupa fiecare clatita se unge tava cu o pana cu ulei.
Dupa dorinta.Rece sau calde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa