Se pune faina intr-un vas,se face o adancitura in mijlocul ei si se sparg ouale inauntru.Se adauga uleiul, sarea si un pic de lapte.Se amesteca bine p
Se pune faina intr-un vas,se face o adancitura in mijlocul ei si se sparg ouale inauntru.Se adauga uleiul, sarea si un pic de lapte.Se amesteca bine pana se omogenizeaza,dupa care se adauga restul de lapte putin cate putin pana ce va capata consistenta unei smantani. Se pune in tigaie o lingurita de ulei, se incinge bine si se toarna cu un polonic aluatul pentru clatite.
Caltitele le puteti servi cu orice fel de umpluturi, dulci sau sarate.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii