Clatite cu brinza de vaci

Din 2 oua, faina, lapte, zahar vanilat si sare se prepara un aluat de consistenta unei smintini din care (dupa ce s-a odihnit 30 minute), se prepara 1

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 ceasca faina
  • 1 pahar lapte
  • 1 ceasca smintina
  • 2 linguri ulei
  • 300 g brinza de vaci
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • 1 praf sare

Mod de preparare

Din 2 oua, faina, lapte, zahar vanilat si sare se prepara un aluat de consistenta unei smintini din care (dupa ce s-a odihnit 30 minute), se prepara 18-20 foi de clatite. Separat se amesteca brinza cu un ou, citeva linguri de smintina, sare si putina faina. Pe fiecare foaie de clatita se pune cite o lingurita de compozitie, se indoaie marginile si se ruleaza. Se aseaza clatitele intr-o tava, iar deasupra se toarna smintina ramasa care s-a subtiat cu putin lapte. Se presara cu brinza si se pun la cuptor la foc iute circa 30 minute.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Gem de macese

Este pentru prima data cand fac asa ceva si m-am grabit sa va recomand si voua,mai ales daca aveti copii;este atat de...

Gem de macese
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii