Piciorusele de broaste se tin mai intai in otet cu piper,sare si patrunjel tocat.Se face aluatul de clatite (vezi reteta "aluat de clatite")si cand pi
Piciorusele de broaste se tin mai intai in otet cu piper,sare si patrunjel tocat.Se face aluatul de clatite (vezi reteta "aluat de clatite")si cand piciorusele s-au macerat se scot si se amesteca in aluatul de clatite.Se infierbanta o tigaie cu ulei si se prajesc clatitele cate 5 minute pe ambele parti ca sa friga bine piciorusele.
Se servesc cu patrunjel tocat.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti