Se prepara clatitele(vezi reteta "Aluat de clatite").Ciupercile bine spalate se taie feliute si se calesc in unt cu o ceapa tocata marunt si se fierb
Se prepara clatitele(vezi reteta "Aluat de clatite").Ciupercile bine spalate se taie feliute si se calesc in unt cu o ceapa tocata marunt si se fierb in zeama lor pana scade bine apa lasata de ciuperci,apoi ,daca este cazul,se mai toarna putina apa sa mai fiarba.Sunca se toaca marunt si se amesteca cu ciupercile bine scazute si cu smantana.Cu aceasta pasta se umplu clatitele care se ruleaza,se asaza intr-un vas incasabil,se toarna deasupra restul de ciuperci si se pun la cuptor 10 minute.
Se servesc calde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa