Se prepara clatitele(vezi reteta "Aluat de clatite").Ciupercile bine spalate se taie feliute si se calesc in unt cu o ceapa tocata marunt si se fierb
Se prepara clatitele(vezi reteta "Aluat de clatite").Ciupercile bine spalate se taie feliute si se calesc in unt cu o ceapa tocata marunt si se fierb in zeama lor pana scade bine apa lasata de ciuperci,apoi ,daca este cazul,se mai toarna putina apa sa mai fiarba.Sunca se toaca marunt si se amesteca cu ciupercile bine scazute si cu smantana.Cu aceasta pasta se umplu clatitele care se ruleaza,se asaza intr-un vas incasabil,se toarna deasupra restul de ciuperci si se pun la cuptor 10 minute.
Se servesc calde.
Despre tort nu va mai povestesc, ca e de poveste pe aici, eu l-am facut si in varianta cu dulceata de fragi. Va povestesc...
Tort cu dulceata de trandafiriOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj