Se prepara clatitele dupa reteta ,,Aluat de clatite",pe fiecare clatita se pune cate o lingura plina cu dulceata de visine sau trandafiri etc.,se rule
Se prepara clatitele dupa reteta ,,Aluat de clatite",pe fiecare clatita se pune cate o lingura plina cu dulceata de visine sau trandafiri etc.,se ruleaza si se servesc.Se pot servi calde tinute putin in cuptor.Se mai pot aseza intr-un vas de sticla incasabil uns cu unt,punand un rand de clatite umplute rulate si deasupra alt rand dar aranjate in sens invers.Deasupra se toarna o ceasca de lapte amestecat cu un ou batut,apoi se introduc in cuptor pt 10 minute.Se presara cu zahar pudra si se servesc.
Se pot servi cu frisca.
Văzusem anul trecut pe FB, în primăvară, o tartă frumos decorată cu ghiocei și de-atunci mi-a rămas gândul...
Desert tarta cu mere si nuci (de primavara)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj