Clatite cu iaurt

Se amesteca iaurtul si ouale cu telul, apoi se adauga bicarbonatul stins. Se pune faina. Aluatul se ingroasa destul de repede astfel ca trebuie subtia

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800-1000 g iaurt
  • 3 oua
  • 1/2 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamiie sau otet
  • 400 g faina
  • 1 pahar apa minerala

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul si ouale cu telul, apoi se adauga bicarbonatul stins. Se pune faina. Aluatul se ingroasa destul de repede astfel ca trebuie subtiat cu apa minerala. Se pune toata faina. In final, aluatul trebuie sa fie ingrosat, dar fluid.

Se pot umple si cu brinza de vaci amestecata cu un pic de zahar si marar.
Se servesc calde

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...