Aluatul se face putin mai gros,dupa reteta "aluatul de clatite".Merele se curata se taie felii subtiri,se amesteca cu zahar,putin rom si se lasa o ora
Aluatul se face putin mai gros,dupa reteta "aluatul de clatite".Merele se curata se taie felii subtiri,se amesteca cu zahar,putin rom si se lasa o ora in repaus.Apoi se storc putin de zeama ce au lasat-o si se amesteca in pasta de clatite.Se infierbanta bine tigaia,se toarna ulei mai mult si se prajesc clatitele pe ambele parti pana devin crocante.Se pudreaza cu zahar vanilat.
Cum ai chef azi.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti