Aluatul se face putin mai gros,dupa reteta "aluatul de clatite".Merele se curata se taie felii subtiri,se amesteca cu zahar,putin rom si se lasa o ora
Aluatul se face putin mai gros,dupa reteta "aluatul de clatite".Merele se curata se taie felii subtiri,se amesteca cu zahar,putin rom si se lasa o ora in repaus.Apoi se storc putin de zeama ce au lasat-o si se amesteca in pasta de clatite.Se infierbanta bine tigaia,se toarna ulei mai mult si se prajesc clatitele pe ambele parti pana devin crocante.Se pudreaza cu zahar vanilat.
Cum ai chef azi.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii