Se prepara ca orice aluat de clatite, cu deosebirea ca in loc de lapte se foloseste vin pentru desfacerea fainii. Se spala merele, se curata de coaja
Se prepara ca orice aluat de clatite, cu deosebirea ca in loc de lapte se foloseste vin pentru desfacerea fainii. Se spala merele, se curata de coaja si se taie feliute foarte subtiri. Se amesteca merele cu compozitia pentru clatite. Se prajesc clatitele rumenindu-se pe ambele parti.
Se pudreaza cu zahar si scortisoara, apoi se ruleaza. Alte retete de dulciuri:
Placinta cu mere
Prajitura cu mere
Tort cu mere si crema de zahar ars
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti