Curatam varza, inlaturam coceanul, dam pe razatoare, presaram sare si lasam sa stea aprox. 1/2 de ora. Intre timp, calim zaharul in ulei incins, adau
Curatam varza, inlaturam coceanul, dam pe razatoare, presaram sare si lasam sa stea aprox. 1/2 de ora. Intre timp, calim zaharul in ulei incins, adaugam varza stoarsa bine, asezonam cu sare si piper macinat, apoi prajim la foc mediu, amestecand continuu, pana devine aurie.
Pana se raceste varza, pregatim clatitele.
Batem ouale intr-un vas separate, adaugam lichidele, le amestecam, apoi punem treptat faina si sare, astfel incat sa obtinem o pasta ceva mai groasa, fara cocoloase. Adaugam 3/4 din varza si prajim 8-10 clatite.
Alte retete clatite recomandate
Cornulete
Placinta cu mere
Tiramisu
,, Tortellini con polpette e salsa al gongorzola " pe italieneste. Este la moda sa dai denumiri cat mai sofisticate,...
Tortellini cu perisoare si sos gongorzolaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj