Clatite de post

Se pregateste aluatul care trebuie sa fie ca smantana pentru frisca, nu foarte gros si aerat (pufos). Se prajesc bine si se lasa sa se raceasca putin.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 linguri zahar un plic zahar vanilat 1/2 fiola de rom un praf de sare 3 cani apa minerala 400 - 450 g faina

Mod de preparare

Se pregateste aluatul care trebuie sa fie ca smantana pentru frisca, nu foarte gros si aerat (pufos). Se prajesc bine si se lasa sa se raceasca putin.


Se servesc cu gem, miere sau sos de fructe. Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide