Se fac clatite dupa reteta "aluat de clatite".UMPLUTURA:se freaca intr-un castron 2 galbenusuri rascoapte,se dau si prin sita,apoi se amesteca bine cu
Se fac clatite dupa reteta "aluat de clatite".UMPLUTURA:se freaca intr-un castron 2 galbenusuri rascoapte,se dau si prin sita,apoi se amesteca bine cu doua galbenusuri crude,o ling cu unt frecat spuma,2ling de smantana,o ling sunca tocata,ciupercile tocate si fierte inabusite in unt,apoi doua galbenusuri batute spuma,sare si piper.Cu aceasta compozitie se umplu clatitele,se ruleaza,se asaza una langa alta intr-un vas de Jena sau intr-o cratita bine unsa cu unt.Cand toate s-au asezat se toarna deasupra 2-3ling smantana,se presara pesmet amestecat cu cascaval ras.Se introduc in cuptor 20 minute,pana se rumenesc deasupra.
se servesc imediat ce s-au scos din cuptor.
Rețeta aceasta este una extrem de simplu de pregătit dar în același timp foarte savuroasă. Ce-i drept, am avut și...
Pui dulce în sos de soia la slow cooker Crock-Pot 4,7 LOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj