Se amesteca bine faina, laptele, sarea, zaharul si ouale, pina se obtine o pasta fluida (care curge usor din polonic). Se adauga unul, maxim doua din
Se amesteca bine faina, laptele, sarea, zaharul si ouale, pina se obtine o pasta fluida (care curge usor din polonic). Se adauga unul, maxim doua din fructele mentionate, taiate felii sau cubulete si se amesteca usor, pentru a nu strivi fructele.Se incinge bine tigaia, se pun doua linguri de ulei(chiar trei) si se pun 2 polonice din compozitia obtinuta, incercand sa intindeti un pic aluatul, astfel incit sa cuprinda intreg fundul tigaii. Clatitele sunt groase, dar aceasta este specific clatitelor olandeze(groase - dar nu foarte groase -si cu fructe in aluat). Se intorc pe partea cealalta doar cind sint bine coapte pe prima parte. Din cantitatea obtinuta se pot face 10 -12 clatite.
Se astern pe o farfurie intinsa, se pudreaza cu zahar. Se pot servi simple, doar pudrate cu zahar, sau cu sirop de ciocolata.Daca nu au fructe in interior, se servesc cu dulceata sau crema de ciocolata, sau sirop de ciocolata. Se servesc calde. Pot fi reincalzite in cuptorul cu microunde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.