Clatite umplute

Pentru a prepara aceasta reteta de clatite umplute, sunt necesare urmatoarele ingrediente: carnati, faina, lapte, oua, sare, ceapa, ulei, castraveti, masline, faina, zeama de carne.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 200 g faina
  • ¼ l lapte
  • 2 oua
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 100 g castraveti
  • 300 g carnati
  • 5 masline umplute cu ardei
  • o lingura faina
  • 65 ml zeama de carne

Mod de preparare

Se amesteca laptele cu ouale, faina si sarea. Se lasa aluatul sa stea cam 30 de minute. Intre timp, ceapa se curata, se taie in fasii subtiri si se caleste in ulei incins. Se adauga castravetele curatat si taiat, carnatii taiati si maslinele taiate si ele marunt. Se adauga sare si boia si se mai amesteca pe foc inca 2-3 minute. Se toarna faina si se mai lasa putin. Se stinge compozitia cu zeama de carne .

Se unge un vas, se toarna din aluat si se prajesc clatite. Fiecare clatita se umple cu compozitia de carnati si se ruleaza.


Se servesc imediat.

Alte retete recomandate:

Clatite umplute la cuptor

Sufleu de clatite

Tort de clatite cu ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii