Crepes Suzette este o reteta frantuzeasca de preparare a clatitelor. De obicei in aceasta reteta, clatitele se flambeaza in cognac, primind astfel o savoare unica, de invidiat.
Foi de clatite: Se amesteca ingredientele pentru foi, pana obtinem o compozitie potrivit de groasa. Aluatul se va lasa un timp la rece, acoperit. Apoi se vor prepara clatitele la tigaie, cu putin unt.
Umplutura: Puneti in zaharul topit portocalele curatate si taiate si astfel se va forma sosul de portocale cu care umpleti clatita.
Se impacheteaza clatitele saculeti pe care ii puteti lega cu o rondea de lamaie si se orneaza cu frisca deasupra.
De obicei crepes suzette se servesc flambate la masa.
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa