Vafele belgiene sunt pur si simplu un rasfat, au ceva aparte si pot fi servite in nenumarate feluri.
Se separa ouale.
Se pun ingredientele uscate intr-un bol. Se adauga galbenusurile.
La compozitie se adauga laptele si untul topit.
Se bat albusurile spuma si se incorporeaza usor.
Se pregatesc vafele conform instructiilor de pe cutia aparatului.
Mixerul de mana HR 1655 mi-ar usura munca la batutul albusurilor. Cu mixerul de mana, parca volumul nu este atat de pufos pe cat mi-as dori.
Vafele belgiene se servesc calde cu frisca, fructe, sirop, miere sau gem.
Saptamana aceasta mi-am ocupat-o numai cu prepararea gutuilor, ca tare multe am mai primit! Am facut in fiecare zi si...
Peltea de gutui si mereDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti