retete de post
Intr-un vas, cernem faina, amestecam cu coaja de portocala, zaharul si sarea; facem o adancitura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata cu putina apa calduta, adaugam margarina la temperatura camerei; incepem sa framantam, adaugand treptat apa calduta (depinde de faina, daca este necesara toata cantitatea de apa); la final framantam cu ulei pana ce obtinem un aluat nelipicios. Acoperim cu un prosop si lasam la dospit cca. 30 min. Intr-un bol, adaugam marmelada, nuca macinata, coaja de portocala si amestecam bine. Intindem aluatul pe masa infainata sau unsa cu ulei, taiem triunghiuri si, pe partea lata, adaugam cate o lingurita de umplutura, rulam si asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Le ungem cu apa pe care am incalzit-o putin ca sa se dizolve zaharul, presaram cu mac. Dam la cuptorul incalzit, pana ce rumenesc frumos. Cand inca sunt fierbinti, le pudram cu zahar.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa