Coltunasi cu branza de vaci

Aceasta reteta de coltunasi cu branza de vaci este foarte delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare avem nevoie de faina, branza, zahar si smantana.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 4 oua
  • 150 ml apa
  • 200 gr branza de vaci
  • 1 lingura gris
  • 1 jumatate lingura scortisoara
  • 300 gr zahar
  • 150 ml smantana
  • sare

Mod de preparare

Aceasta reteta de coltunasi cu branza de vaci este foarte delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare avem nevoie de faina, branza, zahar si smantana. Se framanta un aluat din faina, 2 oua, sare si apa. Se intinde o foaie, din care se decupeaza patrate cu latura de 10 cm. Se marunteste branza de vaci, apoi se amesteca cu grisul, scortisoara, zaharul, ouale ramase si batute putin. Se pune cu lingurita din acest amestec cate putin pe fiecare patrat de aluat, se indoaie pe diagonala si se lipesc bine, prin apasare marginile. Se pun apoi coltunasii la fiert, pe foc mic, in apa sarata, clocotita.


Se servesc fierbinti cu smantana.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...