La cozonacul cu branza de vaca se asaza aluatul ca pentru cozonacul cu smantana si se lasa sa creasca. Se freaca impreuna branza cu untul si zaharul.
La cozonacul cu branza de vaca se asaza aluatul ca pentru cozonacul cu smantana si se lasa sa creasca. Se freaca impreuna branza cu untul si zaharul. Se adauga ouale pe rand, sare, apoi faina si laptele. La urma se pune vanilia, coaja de lamaie si stafidele alese si spalate. Se toarna in forma. Se ung cu ou atat aluatul, cat si branza. Se coace la fel cu cozonacul cu smantana.
m-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti