Cozonac gustos cu diverse umpluturi se poate face cu cu nuca, mac, rahat sau cacao. Este delicios.
Pentru cozonacul gustos cu diverse umpluturi, se framanta toate ingredientele, la urma se adauga ulei, se framanta si se lasa la crescut. Dupa ce isi dubleaza volumul, se imparte in sase parti egale si se fac cozonaci. Se umplu cu nuca, mac, rahat sau cacao. Umplutura cu nuca - 600 g nuca macinata, 300 g zahar, coaja de la o lamaie, 2 pachete de vanilie, 6 oua intregi batute spuma. Umplutura cu mac - 500 g zahar se fierb cu 500 g apa, dupa care se pun 600 g mac macinat si se fierbe pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit, se adauga mirodenii.
Cozonacul gustos cu diverse umpluturi se poate servi rece sau cald.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii