Se intinde o foaie mai groasa din aluatul de cozonac, si se pune in jurul lui un colacel mai mic, impletit din acelasi fel de aluat. Separat se amest
Se intinde o foaie mai groasa din aluatul de cozonac, si se pune in jurul lui un colacel mai mic, impletit din acelasi fel de aluat. Separat se amesteca branza, data prin sita, cu zaharul, vanilia, coaja de lamaie, pesmetul, faina, smantana, stafidele, sarea si ouale batute spuma. Se pune amestecul de branza in mijlocul aluatului, se unge cu ou iar deasupra se presara cu stafide. Se introduce tava la cuptor, la foc mic.
Pasca se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Papanasi fierti
Placinta cu mere
Prajitura cu dovleac
Ar fi fost ideala pentru pus la pachet langa un iaurt, dar .... nu a mai apucat! :D
Aperitiv tarta cu branza si legumeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa