Pregatim aluatul Separam albusurile de galbenusuri si batem spuma albusurile. Freci galbenusurile cu zaharul si apoi le amesteci cu albusurile batute
Pregatim aluatul
Separam albusurile de galbenusuri si batem spuma albusurile. Freci galbenusurile cu zaharul si apoi le amesteci cu albusurile batute spuma.
Adaugam un praf de sare si faina. Incorporam bine faina si turnam compozitia in 2 forme de tort sau intr-o tava de aragaz. Lasam sa se coaca pe jumate, punem umplutura si coacem mai departe la foc potrivit.
Pregatim umplutura: punem smantana la scurs se seara. Cand e scursa amestecam cu zaharul tos i vanilat, coaja de lamaie, faina, sare si apoi albusurile batute spuma. Acest amestec il punem pe blatul copt pe jumatate.
Forma trebuie sa fie umpluta pe jumatate deoarece la copt umplutura creste mult.
Lasam pana a doua zi compozitia in tava pentru a se intari.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti