Pasca poloneza

Blatul Frecam margarina cu zaharul, oul pana obtinem o . Adaugam faina, le apoi incorporam cacaua, esenta de , praful de copt si praful de sare. Fre

Timp pregatire
95 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat ai nevoie de:
  • 1 pahar faina
  • 1/2 pahar zahar
  • 1/2 pahar
  • 10g praf de copt sau bucarbonat
  • 2 linguri cacao
  • 100g margarina
  • 1 esenta
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • Pentru ai nevoie de
  • 1/2 branza de vaci
  • 1/2 pahar faina
  • 2 oua
  • 1 pahar zahar
  • 100g margarina
  • 100g stafide
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • sare
  • Pentru glazura
  • 3 linguri apa
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingura margarina

Mod de preparare

Blatul

Frecam margarina cu zaharul, oul pana obtinem o . Adaugam faina, le apoi incorporam cacaua, esenta de , praful de copt si praful de sare.

Frecam branza cu galbenusurile si cu zaharul, punem faina, margarina pentru creme, aromele, iar la urma albusurile batute spuma.

Din aluatul de blat turnam intr-o tava de pasca tapetata cu hartie pergament, 3/4din compozitie si o dma la cuptor timp de 5-7 minute.

Punem dupa care restul de aluat deasupra. Pasca trebuie sa se coaca la foc potrivit.

Pregatim glazura:

Amestecam totul si punem la fiert intr-o cratita apoi turnam glazyra fierbinte peste pasca.
Se serveste dupa ce se raceste

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...