Pasca poloneza

Blatul Frecam margarina cu zaharul, oul pana obtinem o . Adaugam faina, le apoi incorporam cacaua, esenta de , praful de copt si praful de sare. Fre

Timp pregatire
95 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat ai nevoie de:
  • 1 pahar faina
  • 1/2 pahar zahar
  • 1/2 pahar
  • 10g praf de copt sau bucarbonat
  • 2 linguri cacao
  • 100g margarina
  • 1 esenta
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • Pentru ai nevoie de
  • 1/2 branza de vaci
  • 1/2 pahar faina
  • 2 oua
  • 1 pahar zahar
  • 100g margarina
  • 100g stafide
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • sare
  • Pentru glazura
  • 3 linguri apa
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingura margarina

Mod de preparare

Blatul

Frecam margarina cu zaharul, oul pana obtinem o . Adaugam faina, le apoi incorporam cacaua, esenta de , praful de copt si praful de sare.

Frecam branza cu galbenusurile si cu zaharul, punem faina, margarina pentru creme, aromele, iar la urma albusurile batute spuma.

Din aluatul de blat turnam intr-o tava de pasca tapetata cu hartie pergament, 3/4din compozitie si o dma la cuptor timp de 5-7 minute.

Punem dupa care restul de aluat deasupra. Pasca trebuie sa se coaca la foc potrivit.

Pregatim glazura:

Amestecam totul si punem la fiert intr-o cratita apoi turnam glazyra fierbinte peste pasca.
Se serveste dupa ce se raceste

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Minitarte cu crema de capsuni, Miez de Lapte si frisca

Va poftesc la niste minitarte fragede, delicate si elegante( zic eu). Pe cat de simplu sunt de facut, pe atat de delicioase...

Minitarte cu crema de capsuni, Miez de Lapte si frisca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca