Se fierbe budinca cu laptele si cele 2 linguri de zahar. Se ia apoi de pe foc si se lasa sa se raceasca, amestecind din cind in cind. Se separa ouale
Se fierbe budinca cu laptele si cele 2 linguri de zahar. Se ia apoi de pe foc si se lasa sa se raceasca, amestecind din cind in cind. Se separa ouale iar galbenusele se amesteca impreuna cu faina, 125 ml lapte, ulei, rom, o lingura de zahar, albusurile batute spuma. Se coc foi de napolitana cu ajutorul presei speciale. Se lasa sa se raceasca si se taie bucati. Frisca se bate cu zaharul vanilat si se amesteca in compozitia de budinca. In pahare se pun straturi de napolitane, budinca si fructe.
Se serveste rece.
Cred ca am preparat acesti carnaciori in aluat mai bine de trei ani, insa abia acum am descoperit fotografiile intr-un hard...
Carnaciori de pui in aluatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj