Se fierbe budinca cu laptele si cele 2 linguri de zahar. Se ia apoi de pe foc si se lasa sa se raceasca, amestecind din cind in cind. Se separa ouale
Se fierbe budinca cu laptele si cele 2 linguri de zahar. Se ia apoi de pe foc si se lasa sa se raceasca, amestecind din cind in cind. Se separa ouale iar galbenusele se amesteca impreuna cu faina, 125 ml lapte, ulei, rom, o lingura de zahar, albusurile batute spuma. Se coc foi de napolitana cu ajutorul presei speciale. Se lasa sa se raceasca si se taie bucati. Frisca se bate cu zaharul vanilat si se amesteca in compozitia de budinca. In pahare se pun straturi de napolitane, budinca si fructe.
Se serveste rece.
O tocanita de vara cu vinete si piept de pui, grozav de buna, potrivita pentru aceasta perioada.
Tocanita de vara cu vinete si piept de puiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa