Crema cu miere pentru foi de napolitana

Pentru crema cu miere pentru foi de napolitana aveti nevoie de zahar, miere, nuca si cacao.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g zahar
  • 250 g miere
  • 250 g nuca
  • 250 g unt sau margarina si
  • 2 linguri de cacao

Mod de preparare

Pentru crema cu miere cu foi de napolitana se arde zaharul si se amesteca cu celelalte ingrediente.


La final, crema cu miere pentru foi de napolitana se pune calda pe fiecare foaie, dupa care se lasa la presat.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de rosii cu galuste, de post

Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...

Supa de rosii cu galuste, de post
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos