Crema cu miere pentru foi de napolitana

Pentru crema cu miere pentru foi de napolitana aveti nevoie de zahar, miere, nuca si cacao.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g zahar
  • 250 g miere
  • 250 g nuca
  • 250 g unt sau margarina si
  • 2 linguri de cacao

Mod de preparare

Pentru crema cu miere cu foi de napolitana se arde zaharul si se amesteca cu celelalte ingrediente.


La final, crema cu miere pentru foi de napolitana se pune calda pe fiecare foaie, dupa care se lasa la presat.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide