Crema cu nuca pentru foi de napolitana

Pentru crema cu nuca pentru foi de napolitana va trebuie 400 g zahar, 400 g unt, 200 g nuca macinata si 4 oua.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g zahar
  • 400 g unt
  • 200 g nuca macinata si
  • 4 oua.

Mod de preparare

Pentru crema cu nuca pentru foi de napolitana, 200 g zahar se pun la ars caramel, peste el se pune untul si se amesteca, apoi se pune zaharul, nuca si ouale, pe rand, cate unul si se amesteca bine in clocot. Dupa preferinta, se poate pune nuca macinata si rahat.


Cu crema cu nuca pentru foi de napolitana se umplu foile.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide